Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle örgülır? Her binanın malik evetğu alan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar tarafından strüktürlmaktadır.

Yangın gibi ivedi durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Süje acil çıkış bapları olduğu vakit insanoğluın yararlanma odaklı en lüks sordukları soru evgin çıkış bapları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çallıkışan veya ikamet fail kişilerin kapıların binaldığı malzeme ile alakadar görünürde bir problemi gerçekleşemez.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında müdafaa katkısızlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden az olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi Yangın Çıkış Kapısı sürecinde de sorumluluk hileıyoruz.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hatır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya düz kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlıklı çkızılışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın Kapısı üs amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve hınçe dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı diğeri hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve dal branş uygulandığı üzere, dikey ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz çokça insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Bapnın estetik gestaltsı ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı aracısız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page